DESCOPERĂ CURSURILE NOASTRE

Nivel Introductiv

Acest nivel de cursuri este esenţial pentru activitatea ta de zi cu zi. Vei avea oportunitatea de a înțelege organizarea și administrarea activității tale, a biroului şi a companiei din care vei face parte.

Vei învăța totodată noțiuni juridice și de contabilitate primară pe care le intâlnești frecvent în activitatea ta, şi vei dobândi abilităţi noi de comunicare. Tot ce ai nevoie pentru a lucra fără stres într-o companie de top.

Nivel Avansat

Nivelul avansat de cursuri este etapa a doua a pregătirii tale și presupune însușirea unor cunoștințe aprofundate și abilități mai dezvoltate pentru a gestiona situații cât mai complexe în activitatea ta de zi cu zi.

Vei învăța să negociezi, să organizezi evenimente, să aliniezi calendare sau să gestionezi logistica unei organizații mai mari.

Cursuri Opționale

Cursurile opţionale sunt gândite pentru a-ţi completa competenţele profesionale in domenii precum: psihologie, ținuta vestimentară la birou sau cunoaşterea limbii engleze.

Aceste cursuri te vor ajuta să-ți îmbunătățești gândirea critică, să ai o ținută corespunzătoare la birou și să conversezi fluent in limba engleză.

CURSURILE URMĂTOARE

Dăm startul cursurilor PSC!

Înscrie-te acum la cele mai noi cursuri de pregătire pentru personal de suport, inspirate din viața reală a companiilor de top.

Ai nevoie de mai multe informații?

Te gândești care ar putea fi următorul pas în cariera ta?
Te putem ajuta. Scrie-ne acum!

Pregătim profesioniști cu profesioniști

MOTTO