CE OBȚII PRIN PARTICIPAREA ȘI ABSOLVIREA CURSURILOR PSC?

EXPERIENȚĂ REALĂ

Vei lucra cu traineri care activează în mediul de afaceri și care îți vor transmite cunoștințe și informații bazate pe realitate. Experienţa pe care o vei simţi la cursuri va fi ca o simulare a mediului de lucru și a situațiilor pe care le vei gestiona zi de zi în cariera ta.

ABILITĂȚI PROFESIONALE ESENŢIALE

Alături de noi vei dobândi sau îți vei îmbunătăți abilități practice de redactare de mesaje și comunicări către clienți, furnizori, colegi sau superiori, de completare sau generare a diverselor formulare, rapoarte și tabele si de a solicita sau întocmi diverse oferte.

ORGANIZARE ȘI PRIORITIZARE

Datorită informațiilor gândite a fi transmise în așa fel încât să-ți dezvolte atât abilitățile native cât și pe cele dobândite, modul tău de lucru va deveni mai eficient si mai organizat.

COMUNICARE EFICIENTĂ ȘI COLABORARE

Vei învăța să comunici într-un mod asertiv, deschis, cu orice persoană din mediul tău de lucru, să lucrezi singur sau în echipă, și să colaborezi eficient cu colegii tăi.

MAI MULTĂ VALOARE

Vei învăța să negociezi și să argumentezi o ofertă salarială mai bună sau o promovare. Vei ști să te autoevaluezi mai corect și să-ți susții mai bine solicitările legate de evoluţia în cariera.

UN LOC DE
MUNCĂ MAI BUN

Vei dobândi capacitatea să răspunzi mai bine exigențelor angajatorilor atunci când îți vei căuta un job mai bun și vei avea mai multe șanse să îl obții. Trainerii PSC acționează ca niște mentori care te vor ghida pe parcursul tău profesional.

OPORTUNITĂȚI DUPĂ ABSOLVIREA CURSURILOR

Clasându-te printre cei care obțin un rezultat bun la finalul cursului, vei avea șansa de a participa la o serie de interviuri pentru job-uri organizate de noi cu angajatori interesați de competenţele tale. În funcție de performanța ta în cadrul interviurilor, vei putea obține locul de muncă visat.