Încredere, profesionalism și grijă

Pentru mine, acel coleg a fost o persoană din zona administrativă și cu funcție de suport. A fost persoana cu care am făcut echipă în primul (și cel mai greu) an de activitate. Persoana aceea a avut încrederea, profesionalismul și grija să completeze pregătirea mea teoretică și să mă îndrume să pășesc în noul meu rol profesional.

Am înțeles atunci cât de important este să ai susținerea unui astfel de profesionist. Prin natura domeniului juridic în care lucrez, aproape toate rolurile mele profesionale ulterioare au presupus lucrul alături de persoane cu funcții de suport și în toate etapele profesionale pe care le-am parcurs am cultivat și dezvoltat preocuparea pentru a crea echipe care să aibă aproape astfel de profesioniști.

Am simțit, astfel, natural, dorința de a încerca să ofer mai mult acestei categorii profesionale atât de importante. Și astfel s-a născut Professional Support Company. În timp, mi s-a alăturat o echipă de oameni extrem de valoroși care cred cu aceeași tărie în planul de a dezvolta și ajuta profesional personalul de suport.

CE NE DORIM SĂ OFERIM?

Prin toate acțiunile noastre, ne dorim să sprijinim dezvoltarea profesională și angajarea persoanelor în domeniile administrative și de suport. Așadar, fie că îți dorești să te angajezi într-o poziție de secretariat, fie că lucrezi deja la recepție, sau ești asistentul unui manager, noi te vom ajuta să acționezi ca un profesionist și să-ți accelerezi evoluția profesională.

VALORILE NOASTRE

Încredere.

Este esențial să poți pune temei pe cinstea și pe sinceritatea cuiva; se te poți bizui, să contezi pe cineva. În domeniul profesional este esențial să ai încredere că un coleg poate duce o sarcină la bun sfârșit, că este onest, că a înțeles de ce ai nevoie și că te sprijină într-un mod autentic. Vrem să aveți încredere că ceea ce facem și ce spunem este întocmai cu adevărul și că vă puteți bizui pe cuvintele și acțiunile noastre.

Profesionalism.

Profesionalismul aduce rezultate și recompense (atât pentru angajat, cât și pentru compania pentru care lucrează). Științific, profesionalismul este un set de standarde de instruire cu care sunt pregătiți membrii unei profesii, adică sunt cunoștințele și abilitățile necesare ca aceștia să-și desfășoare rolurile specifice în profesie. Prin serviciile oferite de compania noastră ne dorim să creăm și să sprijinim profesioniști în toate domeniile în care este utilă activitatea de suport.

Grijă față de oameni.

Noi credem că fiecare dintre noi își dorește să poată fi mai bun cu cei din jur, să fie mai atent și să ofere mai multe celor din jurul lor. Avem grijă de absolvenții cursurilor companiei noastre prin a-i sprijini să se angajeze și să aibă cariere de succes în rolurile profesionale pe care și le aleg în domeniul activităților de suport.

Cum facem asta?

Am ales ca simbol al școlii noastre coloanele care oferă suport unei construcții. Coloanele, la fel ca și cei care lucrează în funcții de suport, au rolul de a susține, de a oferi sprijin, într-o manieră armonioasă și în același timp, eficientă și utilă. Pentru a reuși să transpunem în viața reală această combinație de grație și forță, este nevoie de cunoștințe, dedicație și timp. Cu ajutorul echipei noastre de traineri am alcătuit o serie de module de pregătire, organizate pe niveluri de competență care te vor ajuta să dobândești sau, după caz, să-ți extinzi abilitățile profesionale în domeniul administrativ și de suport, devenind o persoană indispensabilă în echipă și transformând o astfel de poziție într-un rol cheie într-o companie.

Așadar, te invităm să descoperi ce ți-am pregătit alături de echipa noastră de traineri și să începi construcția unei cariere de succes!