CURSURI NIVEL AVANSAT

Tipuri de servicii de secretariat

Exista mai multe tipuri de servicii de secretariat in funţie de structura, dimensiunea şi domeniul în care activează compania din care faci parte, sau la care iţi doreşti sa lucrezi.

Parcurgând acest curs vei invaţa, task-urile specifice fiecărei categorii de servicii de sercretariat, cum ar fi cele oferite de asistenţii administrativi, asistenţii personali sau executivi, sau personalul de suport medical sau legal.

Comunicare și gestionarea conflictelor

Comunicarea este baza colaborării umane. In termeni simpli, este “uleiul” care face motorul companiei să meargă bine. Migrarea recentă la munca de la distanță face și mai importantă comunicarea.

Te vom ajuta să iţi dezvolţi abilităţile de comunicare pentru că acestea vor avea un impact asupra poziției tale în companie si asupra relațiilor şi cu oamenii cu care colaborezi la locul de muncă.

Organizarea și planificarea evenimentelor

Succesul unui eveniment intern sau al unui eveniment extern, cu parteneri sau clienţi, va depinde şi de modul în care îţi îndeplineşti rolul tău de suport.

Vom parcurge împreuna etapele necesare astfel încât să poți executa cu succes sarcini legate de organizarea unui eveniment.

Planificare si management operațional

În anumite companii este nevoie de organizarea și planificarea diverselor tipuri de activități, precum și de urmărire și verificare până la îndeplinirea acestora.

Te vom învăţa cum să gândeşti, programezi şi gestionezi livrările din şi către compania ta, într-un mod facil şi fluid, fară a perturba fluxul normal de lucru.

Autoevaluare și
negociere

Evoluţia în carieră se bazează şi pe abilităţile de autoevaluare şi negociere a promovării, salariului şi altor beneficii legate de statutul profesional.

Acest curs va detalia o serie de tehnici care te vor ajuta să parcurgi procesul de autoevaluare astfel încât să obţii rezultate favorabile și să ai o bază solida de negociere a viitoarei tale cariere.

Dăm startul cursurilor PSC!

Înscrie-te acum la cele mai noi cursuri de pregătire pentru personal de suport, inspirate din viața reală a companiilor de top.

Ai nevoie de mai multe informații?

Te gândești care ar putea fi următorul pas în cariera ta?
Te putem ajuta. Scrie-ne acum!

Pregătim profesioniști cu profesioniști

MOTTO