CURSURI NIVEL INTRODUCTIV

Organizarea
companiei

Fiecare organizație are o structură proprie, flux de lucru și proceduri specifice, atât pentru clienți, cât și pentru furnizori.

Te vom învăța să recunoști aceste structuri și să îți desfășori activitatea într-un mod eficient în interiorul companiei.

Office
management

Principalele sarcini ale funcției de suport sunt acelea de a organiza și planifica întâlniri și evenimente, de a gestiona diverse formulare, corespondența și aparatura tehnică din cadrul biroului.

Te vom ajuta să dobândești toate cunoștintele necesare pentru a răspunde eficient tuturor solicitărilor zilnice.

Utilizarea tehnologiei informatice

Activitatea ta va deveni mai eficientă dobândind o serie de noțiuni și funcții cheie legate de operare în sistemul Windows, de tehnoredactare a textelor, a tabelelor, sau de întocmire a prezentărilor.

La finalul cursului vei răspunde cu ușurință solicitărilor care presupun utilizarea pachetului MS Office sau a Internetului.

Prioritizare și Time Management

Prioritizarea si gestionarea timpului sunt esențiale pentru acest job, asimilarea lor îți va aduce un atuu imbatabil.

Vei folosi tool-uri simple (Outlook, de exemplu) care te vor ajuta în crearea de programări, task-uri și checklists.

Noțiuni și concepte juridice de bază

Vom analiza şi explica noţiuni si concepte juridice de bază din perspectiva practica, precum şi rolul lor in fluxul de lucru zilnic.

Te vom invăţa să gestionezi fără riscuri documentele cu caracter juridic.

Contabilitate
primară

Activitatea ta presupune înțelegerea și aplicarea noțiunilor de contabilitate primară.

Te vom ajuta sa executi cu usurință sarcini legate de plăți, încasări şi deconturi, precum şi alte operaţiuni cu caracter financiar.

Etica
profesională

Etica profesională este un set de standarde morale necesare pentru a asigura buna performanță și relaționare cu colegii, clienții si alți colaboratori.

Te vom ajuta astfel să-ti construieşti o reputație profesională şi să contribui la crearea unui mediu de lucru armonios şi motivant.

Dăm startul cursurilor PSC!

Înscrie-te acum la cele mai noi cursuri de pregătire pentru personal de suport, inspirate din viața reală a companiilor de top.

Ai nevoie de mai multe informații?

Te gândești care ar putea fi următorul pas în cariera ta?
Te putem ajuta. Scrie-ne acum!

Pregătim profesioniști cu profesioniști

MOTTO