CARE SUNT COSTURILE?

Nivel introductiv

Acest nivel de cursuri este esenţial pentru activitatea ta de zi cu zi. Vei avea oportunitatea de a ințelege organizarea și administrarea activității tale, a biroului şi a companiei din care vei face parte. Vei învăța totodată noțiuni juridice și de contabilitate primară pe care le intâlnești frecvent în activitatea ta, şi vei dobândi abilităţi noi de comunicare. Tot ce ai nevoie pentru a lucra fără stres într-o companie de top.

RON 8.810

Nivel avansat

Nivelul avansat de cursuri este etapa a doua a pregătirii tale şi presupune însușirea unor cunoștințe mai aprofundate și abilități mai dezvoltate pentru a gestiona situaţii cât mai complexe în activitatea ta de zi cu zi. Vei învăța să negociezi, să organizezi evenimente, să aliniezi calendare sau să gestionezi logistica unei organizații mai mari.

RON 6.331

Cursuri opționale

Cursurile opţionale sunt gândite pentru a-ţi completa competenţele profesionale in domenii precum: psihologie, ținuta vestimentară la birou sau cunoaşterea limbii engleze. Aceste cursuri te vor ajuta să-ți îmbunătățești gândirea critică, să ai o ținută corespunzătoare la birou și să conversezi fluent in limba engleză.

RON 3.304

COSTUL
CURSURILOR INDIVIDUALE

Puteți alege unul sau chiar mai multe cursuri individuale

17 Ocombrie 2022 şi 25 Octombrie 2022

Fiecare organizație are o structură proprie, flux de lucru și proceduri specifice, atât pentru clienți, cât și pentru furnizori. Te vom învăța să recunoști aceste structuri și să îți desfășori activitatea într-un mod eficient în interiorul companiei.

14 Noiembrie 2022, 21 Noiembrie 2022 și 28 Noiembrie 2022

Comunicarea este baza colaborării umane. În termeni simpli, este “uleiul” care face motorul companiei să meargă bine. Migrarea recentă la munca de la distanță face și mai importantă comunicarea. În cariera ta de suport, este esențial să înveți să asculți, să tragi concluziile potrivite şi să-ţi adaptezi modul în care răspunzi si comunici.

18 Octombrie 2022, 31 Octombrie 2022 şi 9 Noiembrie 2022

Principalele sarcini ale funcției de suport sunt acelea de a organiza și planifica întâlniri și evenimente, de a gestiona diverse formulare, corespondența și aparatura tehnică din cadrul biroului. Te vom ajuta să dobândești toate cunoștintele necesare pentru a răspunde eficient tuturor solicitărilor zilnice.

16 Noiembrie 2022, 23 Noiembrie 2022 şi 05 Decembrie 2022

Succesul unui eveniment intern sau al unui eveniment extern, cu parteneri sau clienţi, va depinde şi de modul în care îţi îndeplineşti rolul tău de suport. Succesul si prestanţa companiei stă în mâinile tale şi în abilităţile tale de a organiza, planifica, verifica și reconfirma fiecare acţiune din planul de execuţie al evenimentului. Este o muncă dificilă, de cele mai multe ori necesar a fi făcută contra timp.

19 Octombrie 2022, 26 Octombrie 2022 şi 2 Noiembrie 2022

Activitatea ta va deveni mai eficientă dobândind o serie de noțiuni și funcții cheie legate de operare în sistemul Windows, de tehnoredactare a textelor, a tabelelor, sau de întocmire a prezentărilor. La finalul cursului vei răspunde cu ușurință solicitărilor care presupun utilizarea pachetului MS Office sau a Internetului.

17 Noiembrie 2022 şi 6 Decembrie 2022

Este un ansamblu de acţiuni ce necesită organizare și planificare, apoi urmărire şi verificare până la îndeplinirea acestora. Te vom învăţa cum să gândeşti, programezi şi gestionezi livrările din şi către compania ta, într-un mod facil şi fluid, fără a perturba fluxul normal de lucru.

24 Octombrie 2022 şi 8 Noiembrie 2022

Prioritizarea si gestionarea timpului sunt esențiale pentru acest job, asimilarea lor îți va aduce un atuu imbatabil. Vei folosi tool-uri simple (Outlook, de exemplu) care te vor ajuta în crearea de programări, task-uri și checklists.

24 Noiembrie 2022 şi 13 Decembrie 2022

Evoluţia în carieră se bazează şi pe abilităţile de autoevaluare şi negociere a promovării, salariului şi altor beneficii legate de statutul profesional. Acest curs va detalia o serie de tehnici care te vor ajuta să parcurgi procesul de autoevaluare astfel încât să obţii rezultate favorabile și să ai o bază solida de negociere a viitoarei tale cariere.

27 Octombrie 2022, 03 Noiembrie 2022 şi 10 Noiembrie 2022

Vom analiza şi explica noţiuni si concepte juridice de bază din perspectivă practică, precum şi rolul lor în fluxul de lucru zilnic. Te vom invăţa să gestionezi fără riscuri documentele cu caracter juridic.

8 Decembrie 2022 și 15 Decembrie 2022

Prima impresie conteaza. Noi credem cu tărie că ţinuta si atitudinea la locul de munca trebuie sa fie impecabile. În cadrul acestui curs vom acorda o atenţie deosebită ţinutei tale la birou, aspectului locului tău de muncă, precum şi atitudinii în relaţionarea cu ceilalţi.

20 Octombrie 2022 şi 1 Noiembrie 2022

Activitatea ta presupune înțelegerea și aplicarea noțiunilor de contabilitate primară. Te vom ajuta sa execuți cu ușurință sarcini legate de plăți, încasări şi deconturi, precum şi alte operaţiuni cu caracter financiar.

07 Decembrie 2022 și 14 Decembrie 2022

Un profesionist desăvârșit, indiferent de locul său în ierarhia companiei, știe cum să-și gestioneze emoțiile negative, cum să comunice asertiv și să interacționeze cu diferite tipuri de personalități. În cadrul acestui curs, vom aborda toate aceste subiecte și multe altele, care să te sprijine să devii mai bun în rolul tău..

7 Noiembrie 2022 şi 15 Noiembrie 2022

Etica profesională este un set de standarde morale necesare pentru a asigura buna performanță și relaționare cu colegii, clienții si alți colaboratori. Te vom ajuta astfel să-ți construieşti o reputație profesională şi să contribui la crearea unui mediu de lucru armonios şi motivant.

12 Decembrie 2022 și 19 Decembrie 2022

Cunoaşterea limbii engleze a devenit o necesitate la locul de muncă, având in vedere contextul internaţional în care acţionează majoritatea afacerilor. Parcurgând acest curs vei învăţa cum să acţionezi în limba engleza în legătură cu primirea unor oaspeţi la diverse întâlniri şi evenimente profesionale sau cum să redactezi o corespondenţă comercială, sau să comunici diverse informaţii prin telefon.

22 Noiembrie 2022 şi 29 Noiembrie 2022

Există diferenţe şi similaritaţi între tipurile de servicii de secretariat în funcţie de structura, dimensiunea şi domeniul în care activează compania din care faci parte, sau la care iţi doreşti sa accezi. Le vom identifica şi clasifica impreună, pentru a şti ce presupun acestea, cu responsabilităţile şi beneficiile care intevin.