Această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal explică ce informații personale colectează, utilizează, transmite și prelucrează compania MC EXECUTIVE SUPPORT SRL, cu sediul in Bucureşti, B-dul. Decebal nr. 7, bloc S12, scara 2, etajul 6, ap. 39, sector 3, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/1352/2021, având cod unic de înregistrare 43630271, în calitate de operator de date cu caracter personal, (“Noi”, “Al Nostru/A Noastră/Ai Noștri/Ale Noastre”, “Operatorul de Date”) despre persoanele fizice („Dumneavoastra”) care interacționează cu Noi („Informații”) prin intermediul website-ului accesibil la adresa URL: www.supportcompany.eu („Website-ul”)si a serviciilor prestate de noi prin intermediul Website-ului („Serviciile”); Website-ul și Serviciile sunt denumite împreuna “Oferta Noastră”.

Termenii nedefiniți dar scriși cu majuscula în acest document au înțelesul atribuit acestora în Termenii și Conditiile Website-ului, iar acest document face parte integrantă și trebuie citit în coroborare cu Termenii și Condițiile Website-ului.

Operatorul de Date decide scopurile și modul în care sunt prelucrate Informațiile Dumneavostră. Dacă ne furnizați Informații sau interacționați cu Oferta noastră în orice mod, sunteți de acord să vă utilizăm Informațiile în conformitate cu prezenta Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal, în măsura permisă de lege și cu excepția cazului în care ne indicați că vă opuneți, renunțând sau neacceptând dacă vi se solicită acest lucru.

CUPRINS

1. SCOPUL PREZENTEI POLITICI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică de prelucrare a datelor cu carcater personal. Aceasta prezintă tipurile de Informații pe care le putem colecta despre dvs., scopurile și metodele colectării acestora, precum și baza legală (dacă este cazul), precum și informații cu privire la păstrarea datelor, drepturile dvs. și modul în care ne puteți contacta. Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal acoperă activitățile noastre de prelucrare a datelor atât online, cât și offline, inclusiv Informațiile pe care le colectăm prin Ofertă, precum cele prezentate mai jos:
• Website, inclusiv activitățile desfășurate prin intermediul Website-ului, cum ar fi promoții, concursuri și extrageri de premii, achiziții de cursuri în cadrul Serviciilor, apeluri la acțiune și abonare la buletine informative;
• Serviciile prestate de Noi dupa achizitionarea produselor prin intermediul Website-ului;
• paginile/canalele/conturile noastre de pe rețelele de socializare terță parte (de exemplu, paginile oficiale de pe Facebook, Instagram, Linkedin, etc.).
• evenimente la care participați în calitate de consumator sau de invitat cum ar fi evenimente de marketing, teste de tip focus grup sau pentru utilizatori și evenimente private organizate la sediile diverselor persoane juridice.

Vă rugăm să rețineți că putem combina Informațiile pe care le colectăm dintr-o sursă (de exemplu de pe Website) cu Informațiile pe care le colectăm din altă sursă, inclusiv cu Informațiile pe care le putem colecta de la un terț (după cum este descris mai jos).

2. INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM

Colectăm, utilizăm, transmitem și prelucrăm în orice alt mod următoarele categorii de Informații:

1) Informații pe care le putem colecta de la dvs.:
Informații necesare înregistrării, creării Contului de Utilizator și înscrierii la cursuri, inclusiv informații despre dvs. atunci când vă înregistrați sau vă înscrieți pentru Oferta noastră (de exemplu, numele și prenumele, numele de utilizator, parola, adresa de e-mail, datele de contact).
Informații necesare achiziționarii Ofertei, inclusiv informații de plată relevante (de exemplu, informații despre cardul de credit și facturare).
Informații pe care le furnizați atunci când participați la sondaje de consum, studii de cercetare sau teste de tip focus grup, inclusiv răspunsurile online sau scrise și, dacă este cazul, înregistrarea interviurilor dvs. audio sau video.
Înscrieri la promoții, concursuri, extrageri de premii, inclusiv imagini, videoclipuri și text.
Informații transmise în cadrul Ofertei sau pe forumurile publice sau ale comunității, inclusiv fotografiile, textele, videoclipurile sau comentariile pe care le distribuiți. În funcție de setările de confidențialitate, aceste Informații sau conținutul respectiv, precum și numele dvs. de utilizator pot deveni publice pe Internet sau într-o comunitate de utilizatori. Nu putem împiedica utilizarea ulterioară a acestor Informații odată ce sunt făcute publice. Vă rugăm să consultați politicile de confidențialitate ale forumurilor respective pentru a afla informații suplimentare despre modul în care acestea vă gestionează Informațiile.
Informații despre întrebările Dumneavostră, inclusiv atunci când ne contactați prin e-mail, chat, formulare sau mesaje text, Rețele de socializare sau alte aplicații de comunicare cum ar fi Whatsapp, Telegram, etc..

2) Informații pe care le putem colecta despre dvs. din alte surse, inclusiv de la prieteni.
Informații din alte surse. Ocazional, combinăm Informațiile cu alte informații online pe care le primim, inclusiv date de utilizare despre interacțiunile dvs. cu alte site-uri web, cu publicitatea online și cu mass-media. De asemenea, suplimentăm sau combinăm Informațiile cu Informații din diverse alte surse sau înregistrări externe, inclusiv furnizori de date terți care ne oferă Informații precum date demografice, istoricul tranzacțiilor și al achizițiilor sau Informații despre conținutul și reclamele cu care interacționați. Este posibil să primim Informații de la terți cu care aveți acorduri de abonare care includ accesul la conținutul sau serviciile noastre.
Informații de la terți. În anumite situații, le putem permite terților care folosesc Oferta noastra să ne furnizeze Informații despre dvs. De exemplu, cineva ne poate trimite Informații pentru a vă invita să participați la Ofertă. În cadrul procesării acestor solicitări, este posibil să primim Informații despre Dumneavoastră, inclusiv numele și datele de contact, sau informații despre interesele dvs. și despre modul în care ați putea utiliza Oferta. Oferta noastră permite, de asemenea, Utilizatorilor să invite terți să achziționeze Servicii pentru terți.

3. CUM UTILIZĂM INFORMAȚIILE

Putem folosi Informațiile în scopurile descrise în prezenta Politică de prelucrare a datelor cu carcater personal sau în alte moduri pe care le prezentăm în momentul colectării. Mai jos, vă explicăm diferitele scopuri, toate activitățile de prelucrare care considerăm că ar trebui explicate în detaliu și, după caz, „baza legală” conform căreia prelucrăm Informațiile dvs.

Vă rugăm să rețineți că, deși Informațiile pot fi prelucrate în mai multe scopuri (de exemplu, Informațiile pe care le obținem când furnizăm Oferta pot fi utilizate și pentru îmbunătățirea și dezvoltarea Ofertei și/sau pentru marketing și publicitate personalizată), nu toate scopurile sau activitățile de prelucrare de mai jos se vor aplica neapărat pentru fiecare caz. Utilizarea exactă a Informațiilor dvs. va depinde de Serviciile pe care le alegeți și de modul în care interacționați cu Noi, inclusiv de permisiunile pe care ni le acordați (de exemplu, dacă sunteți sau nu de acord cu anumite utilizări, cum ar fi marketingul direct) și de alte interdicții pe care le impuneți privind prelucrarea Informațiilor dvs. (de exemplu, dacă alegeți să refuzați, în cazul în care aveți această posibilitate). Condițiile în care puteți decide în privința unora dintre scopurile prelucrării Informațiilor dvs. sunt descrise în secțiunile SOLICITAREA DE DREPTURI INDIVIDUALE și COOKIE-URI ȘI ALTE INFORMAȚII TEHNICE, de mai jos.

a. FURNIZAREA OFERTEI

Putem folosi Informațiile dvs. în scopul configurării contului, înregistrării dvs. pentru Ofertă, achitării Serviciilor de către Dumneavoastră, furnizării accesului la Website și la utilizarea Serviciilor, permiterii participării dvs. la o promoție, un concurs, o extragere de premii, în scopul menținerii Ofertei.

Furnizarea și menținerea Ofertei, contactarea Dumneavoastră pentru notificări sau actualizări importante ori în legătură cu prestarea Serviciilor și facilitarea plăților pentru Ofertele noastre, este necesară pentru încheierea sau executarea contractului pe care îl avem cu dvs., inclusiv pentru a le permite Utilizatorilor noi să se înregistreze, iar celor existenți să aibă acces la Serviciile noastre.

b. ÎMBUNĂTĂȚIREA ȘI DEZVOLTAREA OFERTEI

Putem folosi Informațiile dvs. în scopul analizării, îmbunătățirii, personalizării și evaluării Ofertei noastre și al utilizării acestei de către Dumneavoastră, precum și pentru a dezvolta noi Oferte. Aici poate fi inclusă și analizarea răspunsurilor Dumneavoastră din cadrul sondajelor pentru consumatori.

Aceste tipuri de prelucrări sunt necesare pentru „interesele noastre legitime” (și cele ale altora), inclusiv:
• îmbunătățirea și dezvoltarea Ofertei noastre;
• eficientizarea activității noastre;
• înțelegerea tendințelor și intereselor consumatorilor, inclusiv prin intermediul opiniilor de la clienți, cercetărilor de piață și măsurării performanței conținutului;
• compilarea statisticilor privind utilizarea Ofertei noastre.

c. MARKETING ȘI PUBLICITATE PERSONALIZATĂ

Putem folosi Informațiile dvs. în scopuri de marketing și/sau pentru a promova Oferta noastră, pe cele ale afiliaților și partenerilor noștri de afaceri, precum și pe cele ale anumitor terți. Deși prelucrarea Informațiilor dvs. în acest scop poate presupune folosirea unui algoritm prin care sunt selectate automat reclamele menite să vă intereseze, nu luăm în mod automat decizii care vă pot afecta din punct de vedere legal sau în alt mod dacă nu avem consimțământul dvs. explicit, iar legislația aplicabilă nu ne permite acest lucru.

Sunt necesare, de asemenea alte tipuri de prelucrări pentru marketing și publicitate personalizată pentru interesele noastre legitime (sau ale altora), inclusiv:
• marketing și publicitate pentru Oferta noastre, inclusiv angajarea în publicitate contextuală (fără date), analize și măsurarea performanței reclamelor;
• extinderea bazei noastre de Utilizatori prin aprofundarea relațiilor cu Utilizatorii existenți și atragerea de Utilizatori noi;
• promovarea mărcilor noastre atât online, cât și offline.

Pentru anumite tipuri de prelucrare, cum ar fi publicitatea bazată pe interese sau trimiterea de comunicări de marketing direct prin e-mail, mesaje text sau SMS și mesaje pe rețelele de socializare, ne bazăm pe consimțământul dvs. (dacă ne este acordat).

d. ALTE ACTIVITATI DE PRELUCRARE

Putem folosi Informațiile dvs. pentru a vă răspunde la întrebări și reclamații atunci când ne contactați telefonic, prin SMS, e-mail, chat, formulare , prin scrisori, pe Website sau prin intermediul unei rețele de socializare.

Acest tip de prelucrare va fi necesară pentru a vă furniza Oferta conform Termenilor și Conditiilor, pentru a ne respecta obligațiile legale precum și pentru interesele noastre legitime (sau ale altora), inclusiv pentru răspunsurile la întrebările și reclamațiile Utilizatorilor, urmărirea rezultatelor și eficacității răspunsurilor noastre și/sau îmbunătățirea Serviciilor noastre.

e. DETECTAREA, PREVENIREA ȘI INVESTIGAREA INFRACȚIUNILOR ȘI A ALTOR ACTIVITĂȚI ILEGALE

Putem folosi Informațiile dvs. în scopul detectării, prevenirii sau investigării infracțiunilor (inclusiv fraude și încălcarea drepturilor de autor), pentru protejarea Utilizatorilor și pentru a ne susține drepturile în instanță. De exemplu, dacă este nevoie, putem să transmitem Informațiile dvs. organelor de aplicare a legii sau să le folosim pentru a întreprinde acțiuni legale împotriva Dumneavoastră, pentru a ne susține drepturile.

Aceste tipuri de activități de prelucrare vor fi necesare pentru a ne respecta obligațiile legale, cum ar fi stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept sau vor fi necesare pentru interesele noastre legitime (sau ale altora), inclusiv pentru:
• protejarea intereselor și drepturilor noastre comerciale, a confidențialității, siguranței și proprietății noastre sau ale Utilizatorilor;
• transmiterea Informațiilor dvs. unor terți, pentru a ne permite să urmăm căile de atac disponibile sau pentru a limita daunele pe care le putem suporta.

f. RESPECTAREA OBLIGAȚIILOR LEGALE

Putem folosi Informațiile dvs. în scopul de a ne respecta obligațiile legale, inclusiv regulile contabile, pentru a răspunde solicitărilor de drepturi individuale și solicitărilor din partea autorităților de reglementare, judiciare și de aplicare a legii sau organelor guvernamentale.

Aceste tipuri de activități sunt necesare pentru a ne respecta obligațiile legale.

4. TRANSMITEREA ȘI DEZVĂLUIREA INFORMAȚIILOR

Transmitem și dezvăluim Informații următoarelor părți în următoarele moduri, în scopurile menționate mai jos sau în orice alte scopuri dezvăluite în momentul colectării:

a. Furnizori de servicii și alți furnizori terți, Agenții și contractanții noștri (inclusiv trainerii noștri) au acces la Informații pentru a putea desfășura activitățile aferente Serviciilor, cum ar fi, dar fără limitare, îndeplinirea, crearea, întreținerea, găzduirea și livrarea Ofertei noastre, marketing, servicii IT și de securitate, gestionarea plăților, e-mail și onorarea comenzilor, administrarea unor promoții, concursuri și extrageri de premii, efectuarea de cercetări, măsurători și analize. Dacă transmitem informații cu caracter personal către terți neafiliați, în scopurile de marketing ale acestora, vă oferim posibilitatea de a vă da sau nu consimțământul pentru astfel de utilizări (în conformitate cu legislația aplicabilă).

b. Rețele de socializare terțe conectate. Website-ul nostru conține linkuri către alte website-uri, inclusiv rețele de socializare, în scopul interacționării cu Utilizatorii și în scop de marketing. Dacă accesați website-urile respective, vă recomandăm să le consultați politicile de confidențialitate și termenii de utilizare înainte de a trimite informații cu caracter personal, deoarece nu putem controla modul în care sunt utilizate acestea de către terți.

c. Parteneri terți. Uneori, putem oferi Servicii sponsorizate de terți identificați sau asociate cu aceștia (de exemplu, concursuri, tombole, promoții, jocuri, aplicații sau integrări cu Rețele de socializare). În virtutea acestor relații, terții colectează sau obțin informații cu caracter personal de la dvs. în timpul activităților respective. Nu putem controla modul în care sunt utilizate aceste informații cu caracter personal de către terți. Vă recomandăm să le citiți politicile de confidențialitate pentru a afla despre practicile lor privind prelucrarea datelor, înainte de a furniza Informații prin conținut sau programe sponsorizate sau asociate.

d. Furnizori AdTech. Transmitem anumite Informații către terți (de exemplu, organizații de cercetare, agenți publicitari, agenții de publicitate, rețele și platforme de publicitate) în vederea prelucrării, în general sub formă criptată sau fără elemente de identificare, pentru a vă oferi reclame corespunzătoare intereselor dvs., inclusiv prin licitare în timp real, dacă este posibil. De asemenea, în unele cazuri, putem transmite segmente sau date de audiență personalizate către terți, în scopuri de marketing. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați secțiunile (i) Scopul marketingului și publicității personalizate de mai sus și (ii) Cookie-uri și alte informații tehnice și (iii) Opțiunile pentru publicitate de mai jos.

e. Alți terți. În cazul transferării controlului asupra companiei (sau asupra unei părți din aceasta) prin vânzare, fuziune, achiziție sau orice altă tranzacție ori în caz de faliment sau reorganizare, putem transmite Informațiile dvs. părților interesate, inclusiv în cadrul oricărui proces de verificare desfășurat de noii proprietari sau de proprietarii potențiali și de consilierii acestora.

f. Organele de aplicare a legii, autoritățile și instanțele judecătorești. Dezvăluim Informații dacă acest lucru este necesar pentru prevenirea, investigarea sau urmărirea penală a activităților infracționale și, de asemenea, ca răspuns la procesele legale, de exemplu, ca răspuns la o hotărâre judecătorească sau la o citație sau ca răspuns la solicitarea unui organism de reglementare, guvernamental sau de aplicare a legii. De asemenea, putem dezvălui astfel de Informații unor terți: (i) în legătură cu activități de prevenire a fraudei, (ii) atunci când considerăm că este necesar să investigăm, să prevenim sau să luăm măsuri în privința unor activități ilegale, (iii) în situații care pot reprezenta încălcări ale termenilor noștri de utilizare sau ale altor reguli, (iv) pentru a proteja drepturile noastre, precum și drepturile și siguranța altora și (v) după cum impune legea.

g. Forumuri publice. Dacă postați sau distribuiți Informații despre Oferta noastră pe Rețele de socializare, în funcție de natura serviciului sau de setările dvs. de confidențialitate, aceste Informații pot deveni publice, iar în acest caz nu putem împiedica utilizarea sau transmiterea lor mai departe. Pentru a afla cum vă puteți personaliza setările de confidențialitate pe Rețelele de socializare, consultați instrucțiunile privind confidențialitatea și termenii de utilizare ale acestora.

5. PĂSTRAREA DATELOR

Vom păstra Informațiile dvs. doar atât timp cât este necesar pentru scopurile descrise în prezenta Politică de confidențialitate. Aceasta înseamnă că perioadele de păstrare vor depinde de tipul Informațiilor și de motivul pentru care am colectat Informațiile respective. De exemplu, unele Informații legate de furnizarea Serviciilor noastre vor fi păstrate câțiva ani, așa cum ne impune legislația din domeniul financiar și fiscal. Avem reguli interne bine stabilite privind perioadele de păstrare pentru diferite categorii de Informații, care depind de obligațiile noastre legale și de existența unui interes comercial pentru păstrarea Informațiilor respective. După expirarea unei perioade de păstrare, Informațiile sunt șterse în mod securizat, cu excepția cazului în care sunt necesare pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept. Pentru informații suplimentare privind perioadele de păstrare aplicabile, contactați-ne folosind metodele de contact prezentate mai jos.

6. COOKIE-URI ȘI ALTE INFORMAȚII TEHNICE

În prestarea Serviciilor noastre, Noi, furnizorii terți de servicii și partenerii noștri putem folosi „cookie-uri” sau tehnologii similare, pentru (i) a furniza, dezvolta, întreține, personaliza, proteja și îmbunătăți Serviciile noastre și conținutul acestora, (ii) a analiza și a elabora rapoarte privind utilizarea și performanțele Serviciilor noastre și ale reclamelor pe care le afișează sau le oferă acestea, direct sau indirect, (iii) a lua măsuri de protecție, a identifica și a preveni fraudele și alte activități ilegale, (iv) a cumula date despre grupuri sau categorii de Uilizatori (inclusiv publicul vizat al reclamelor) și (v) pentru ca noi, partenerii noștri și furnizorii de servicii terți să putem trimite, direcționa, oferi, promova sau personaliza reclamele referitoare la Oferta noastră sau la cele ale clienților și partenerilor noștri (inclusiv limitarea frecvenței cu care vedeți o reclamă).

Descrierea cookie-urilor

Preferințele pe site-ul web: Detalii
Cookie-uri necesare

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru funcțiile de bază ale Website-ului

Cookie-uri strict necesare sau tehnologii similare: sunt esențiale pentru a putea să utilizați Serviciile noastre și funcțiile acestora, cum ar fi accesarea zonelor securizate. Dacă dezactivați aceste cookie-uri, este posibil să nu puteți utiliza parțial sau integral funcțiile Serviciilor.
Cookie-uri de performanță

Aceste cookie-uri ne permit să analizăm utilizarea Serviciilor, astfel încât să ne putem măsura și îmbunătăți performanțele

Cookie-uri de performanță sau tehnologii similare: colectează informații despre modul în care utilizați Serviciile noastre, astfel încât să putem analiza traficul, înțelege interacțiunile utilizatorilor și îmbunătăți Serviciile într-un mod relevant.
Cookie-uri de funcționalitate Cookie-uri de funcționalitate sau tehnologii similare: permit ca Serviciile noastre să memoreze alegerile pe care le faceți (cum ar fi numele de utilizator sau regiunea în care vă aflați), pentru a vă oferi funcții și conținut de o calitate superioară, în mod personalizat.

 

Cookie-uri publicitare

Aceste cookie-uri sunt utilizate de companiile de publicitate pentru a difuza reclame relevante pentru Dumneavoastră

 

Cookie-uri pentru rețelele de socializare sau tehnologii similare: sunt folosite atunci când distribuiți Informații folosind un buton de distribuire de pe o rețea de socializare ori butonul de apreciere („like”) din cadrul Serviciilor noastre  sau când vă asociați contul sau interacționați cu conținutul nostru pe sau prin intermediul unei Rețele de socializare, cum ar fi Facebook sau Linkedin, Rețeaua de socializare respectivă va înregistra faptul că ați făcut acest lucru, iar Informațiile pot fi legate de activități vizând direcționarea/publicitatea, inclusiv creșterea audienței personalizate.

 

Cookie-uri publicitare sau tehnologii similare: unele dintre Serviciile noastre pot utiliza o rețea de publicitate terță sau o companie afiliată pentru a trimite publicitate direcționată. De asemenea, acestea au posibilitatea de a limita numărul de vizualizări ale unei reclame și de a vă urmări activitatea de navigare sau de utilizare a Serviciilor noastre și de pe Rețelele de socializare.

 

Gestionarea cookie-urilor și a altor tehnologii. Această secțiune descrie instrumentele disponibile pentru gestionarea cookie-urilor și a altor tehnologii.

Pentru Serviciile noastre puteți să aflați mai multe informații despre modul în care utilizăm cookie-urile și alte tehnologii, să acordați sau să retrageți consimțământul dacă este cazul, să vă configurați preferințele privind cookie-urile și, în unele cazuri, să vă opuneți prelucrării Informațiilor dvs. pentru scopuri de interese legitime, ajustându-vă preferințele privind cookie-urile prin intermediul platformei noastre de gestionare a consimțământului. Aceste setări pot fi accesate oricând, de pe Website.

Setări pentru browsere. Vă puteți configura browserul pentru a respinge cookie-urile de la noi sau de la orice alt website. Controlul asupra cookie-urilor prin intermediul setărilor unui browser nu ne poate împiedica să folosim alte tehnologii. Pentru mai multe informații, accesați setările browserului Dumneavoastră. Rețineți că blocarea cookie-urilor sau a unei tehnologii similare vă poate împiedica să accesați o parte a conținutului nostru sau funcțiile Serviciilor.

Analize și cercetări de piață. Unele dintre Serviciile noastre digitale pot utiliza Google Analytics pentru a analiza traficul. Puteți afla mai multe informații despre cookie-urile Google Analytics, inclusiv cum puteți să refuzați ca Google Analytics să vă analizeze modul în care utilizați Serviciile noastre digitale, accesând pagina de asistență Google relevantă: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=enwww.google.com/policies/privacy/partners.

Opțiuni pentru comunicările de marketing directe. Vă puteți exprima preferințele privind primirea anumitor comunicări de marketing de la Noi. Dacă doriți să vă actualizați preferințele legate de marketing sau să limitați scopurile în care utilizăm și transmitem datele dvs., puteți să ne trimiteți o solicitare la adresa de email: contact@supportcompany.eu sau puteți urma instrucțiunile de „dezabonare” existente în orice e-mail de marketing pe care îl primiți.

7. TRANSFERURI INTERNAȚIONALE

Noi nu transferăm Informații în afara Spațiul Economic European. Daca o vom face la un moment dat, ne vom asigura că luăm măsurile necesare pentru a respecta cerințele legale aplicabile. Prin urmare, acolo unde este necesar, ne vom asigura că sunt prevăzute măsuri de protecție adecvate, utilizând mecanisme contractuale adecvate, cum ar fi Clauzele contractuale standard ale UE ori mecanisme similare în alte jurisdicții, sau bazându-ne pe furnizorii de servicii care participă la un mecanism internațional aprobat pentru transferul de date.

8. RECLAMAȚII

Dacă aveți nemulțumiri privind modul în care ne-am ocupat de problema Dumneavoastră în legătură cu Oferta, vă rugăm ca, în primul rând, să ne contactați la contact@supportcompany.eu.  Dacă răspunsul nostru tot vă nemulțumește, aveți dreptul să trimiteți o reclamație la autoritatea din țara dvs. cu competențe în domeniul protecției datelor. Vă rugăm să ne contactați la contact@supportccompany.eu pentru a obține detalii privind modul în care puteți trimite o astfel de reclamație.

9. SOLICITĂRI DE DREPTURI INDIVIDUALE

În anumite condiții aveți dreptul să ne cereți să vă îndeplinim una sau mai multe dintre următoarele solicitări. Înainte de a face acest lucru, este posibil să vă solicităm dovada identității sau alte informații suplimentare

Dreptul de a accesa, cunoaște, actualiza și rectifica. Puteți solicita detalii despre Informațiile dvs. pe care le deținem, împreună cu o copie a acestora, precum și corectarea oricăror erori din Informațiile respective.

Dreptul de ștergere sau anulare („dreptul de a fi uitat”). Dreptul, în anumite circumstanțe, de a solicita ștergerea Informațiilor dvs. În cazuri specifice, este posibil să nu putem șterge unele tipuri de Informații, mai ales dacă avem obligația legală de a păstra acele Informații (de exemplu, pentru raportare în scopuri de reglementare) pentru exercitarea drepturilor noastre și apărarea unui drept în instanță sau, de exemplu, în cazul în care doriți să vă oferim în continuare Oferta, iar prelucrarea Informațiilor respective este necesară pentru furnizarea Ofertei.

Comunicări de marketing și distribuirea către terți. Vă oferim posibilitatea de a vă exprima preferințele în legătură cu primirea anumitor comunicări de marketing de la noi și transmiterea Informațiilor către parteneri de încredere în scopurile lor de marketing direct.

Dreptul la portabilitate. Dreptul, în unele cazuri, de a primi Informațiile dvs. într-un format digital sau de a le transmite direct altui operator de date (dacă este posibil din punct de vedere tehnic).

Dreptul de a obiecta. Dreptul de a vă opune (din motive legate de situația în care vă aflați la un moment dat) prelucrării Informațiilor dvs. în scopurile noastre legitime și/sau pe baza consimțământului acordat de dvs., inclusiv în scopuri de marketing direct. Acest drept poate fi limitat la cazuri specifice, conform legislației locale.

Dreptul de a vă retrage consimțământul. Vă puteți retrage oricând consimțământul privind orice prelucrare a Informațiilor care se bazează pe consimțământul dvs.

Vom evalua orice solicitare de exercitare a acestor drepturi de la caz la caz. Pot exista circumstanțe în care nu suntem obligați prin lege să îndeplinim o solicitare, având în vedere excepțiile relevante prevăzute în legislația aplicabilă privind protecția datelor. În unele cazuri, acest lucru poate însemna că ne este permis să păstrăm Informațiile dvs. chiar dacă vă retrageți consimțământul.

Pentru a vă exercita aceste drepturi vă rugăm să trimiteți o solicitare la contact@supportcompany.eu.

10. NOTIFICĂRI PRIVIND ACTUALIZĂRILE

Din când în când, ne putem actualiza Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal. Vă vom notifica în privința oricăror modificări prin plasarea unei notificări pe Website. Vă recomandăm să reveniți periodic și să consultați Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, astfel încât să fiți la curent cu noutățile.

11. CUM NE PUTETI CONTACTA

Dacă aveți întrebări privind aceasta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, ne puteți contacta la contact@supportcompany.eu.