Ana-Maria
Andronic

Head of Intellectual Property and Technology @DLA Piper

Fost magistrat, avocat specializat în proprietate intelectuală cu experiență semnificativă in lucrul cu personal de suport, Ana Maria are o pasiune pentru construirea și managementul echipelor incluzând personal de suport.

Emily
Dobre

Assistant to Defence Attache @British Embassy in Bucharest

Profesionist consacrat în domeniul de suport si vorbitoare nativă de engleză, Emily este implicată în proiecte de Learning & Development în cadrul Ambasadei UK în România, având totodată experiență ca mentor și abilități dovedite de trainer.

Corneliu
Bădeliță

IT Consultant

Consultant cu vastă experiență practică, în mod particular în customizarea si utilizarea diverselor soluții software necesare activității de zi cu zi într-o funcție de suport, Corneliu sprijină dezvoltarea de competențe care vor avea un impact major în eficiența activității de suport.

Cristina
Nilă

Group VP of Finance @FintechOS

Cu o experiență bogată în management financiar și expunere profesională în domenii de afaceri variate, Cristina este un talentat creator de echipe, având abilități desăvârșite de a transmite cunoștințe profesionale practice, de execuție, în domeniul de suport.

Ioana
Voicu

Luxury customer service expert. JOOP! Regional Visual Merchandiser

Cu experiență în varii ramuri ale modei, Ioana a încercat de-a lungul carierei sale să-și explice (sieși, dar și celor din jur) cum obiceiurile de consum și selecție a obiectelor vestimentare ajung să fie cartea de vizită în drumul fiecăruia spre dezvoltare personală și succes profesional.

Ioana
Neagu

Business Development Manager – International Markets @Universum

În aproape 10 ani de experiență practică în organizarea de evenimente pentru diverse companii, Ioana a aplicat din plin gândirea strategică și pragmatică, precum și spiritul de a răspunde provocărilor cu calm, abilități pe care le transmite cu pasiune oricui dorește să se perfecționeze în acest domeniu.

Larisa
Ghițulescu

Media analyst and trainer

Larisa este analist și consultant media, cu peste 20 de ani de experiență în jurnalismul de afaceri, managementul comunicării și antreprenoriat.

Mihaela
Alsamadi

Head of HR @Nordis Group

Experiența de peste 12 ani a Mihaelei în managementul performanței și al talentelor, atât în industria IT cât și în alte industrii, este neprețuită în a transmite cunoștințe aplicate pentru evoluția în carieră a oricărui profesionist într-o funcție de suport.

Ai nevoie de mai multe informații?

Te gândești care ar putea fi următorul pas în cariera ta?
Te putem ajuta. Scrie-ne acum!

Pregătim profesioniști cu profesioniști

MOTTO